VR-Löpband

VR World erbjuder Sveriges första VR-löpband!

Vi är först i Sverige med VR-löpband och erbjuder en helt ny dimension av upplevelser för dem som söker det lilla extra. Ta din virtual reality-upplevelse till nästa nivå i vårt VR-labb på VR World! Nyfiken på framtiden?

Kom och testa KAT VR, det senaste inom Virtual Reality! Den här upplevelsen är något utöver det vanliga där ni kommer att utmana era gränser och ni behöver samarbeta för att överleva i spelet The Forest. För bästa upplevelse rekommenderar vi att ni spelat i vårt spellabb innan så att ni har förkunskap kring hur våra headset fungerar. Upplevelsen varar i 60 min varav 45 min är aktiv speltid.

Kliv in i en värld där drömmar blir verklighet med det senaste inom VR: VR-löpbandet. Det är inte bara en simulator – det är din nyckel till att utforska fantastiska världar samtidigt som du tränar. Med högteknologiska sensorer och enkel användning tar VR-löpbandet dig på hisnande äventyr, allt från bekvämligheten av ditt eget hem. Upplev motion på ett helt nytt sätt och låt dina sinnen flyga fritt med VR-löpbandet. Välkommen till framtidens träningsrevolution – en resa du inte vill missa!

Redo att uppleva framtiden? Boka här redan idag!

Vill du veta mer eller vill ha någon anpassad besök, skriv till oss så hjälper vi dig skapa en oförglömlig upplevelse utifrån dina önskemål och behov.