Franchisepaket

 • ERBJUD FRAMTIDENS NÖJESAKTIVITETER

  MED VIRTUAL REALITY

VR World är främst i Sverige på VR som nöjesaktivitet. Vi bygger exklusiva paket till företag som vill erbjuda det senaste inom underhållning till sina kunder.

I dagsläget finns olika upplägg på VR som tex. VR-stationer, sladdfri-VR på 10 x 10 meter, ryggräckdatorer med VR där man går genom en stor lokal, mm. Genom att diskutera vad ni har i dagsläget alternativt vilka idéer ni skulle vilja utföra anpassar vi tekniken i franchisepaket som ni hittar mer information om nedan.

Genom att vi skapar ett paket tillsammans får ni tillgång till all erfarenhet vi har samlat genom åren. Med detta undviker ni att hamna i fallgropar och situationer som kan uppstå som t.ex. fel hårdvaruinställningar med kraschade spel, brist på erfarenhet som kan kompromissa er kunders säkerhet och ett flertal andra negativa situationer man kan hamna i. Bygg ett franchise tillsammans med oss och garantera nöjda kunder!

 • FRANCHISEPAKETET

Vårt franchisepaket innehåller allt man behöver för att starta en alldeles egen VR-arkad. Det innebär allt från hur man bedriver en VR-arkad, all hård- och mjukvara, kurser till både dig och dina anställda och säkerhet kring virtual reality. Perfekt för både företag och privatpersoner.

 • SAMARBETSPAKETET

Samarbetspaketet är skapat för aktivitetscenter som vill utöka med en ny gren eller aktivitet. Det är på en mindre skala än franchisepaketet men innehåller fortfarande all utrustning och kunskap som behövs. Ni hamnar på vår webbsida och vi har vår VR World branding hos er.

 • UTRUSTNINGSPAKETET

Utrustningspaketet är skapat för aktivitetscenter som vill utöka sin aktivitetsrepertoar men som endast vill fokusera på sin egen branding. Vi hjälper er att ta fram en egen bas med hur vi kan anpassa VR-stationerna och instruktionerna kunderna får efter er anläggning.

 • I ALLA PAKET INGÅR DESSA

  ✓ En skräddarsydd paketlösning
  ✓ Installation av hård- och mjukvara
  ✓ En grundkurs i virtual reality
  ✓ Support när du behöver det
  ✓ En egen webbsida och e-post
  ✓ Tillgång till våra interna teambuilding aktiviteter
  ✓ Tillgång till interna dokument med praktisk information

  Pris är beroende på antal VR-stationer samt typ av franchisepaket

Exempel på franchisepaket
 1. Två stycken VR-stationer med varsin 55" skärm som står bland biljard- och shufflebord. Stationerna har multiplayer (fler spelare-spel) och vår logga syns på VR-glasögonen
  Paket: Samarbetspaket
 2. Åtta stycken VR-stationer med skärmar runt omkring i lokalen som visar åskådare vad spelarna i virtual reality ser och gör. Lokalen använder VR World branding och alla stationer har över 150 spel.
  Paket: Franchisepaket
 3. Ett område på 10 x 10 meter som innehåller 4 stycken VR-utrustningar bestående av trådlösa VR-glasögon och en datorryggsäck till varje spelare finns bland inomhusstudsmattor och en klätterställning.
  Paket: Utrustningspaket
 4. Fyra trådlösa VR-stationer som finns i en befintlig arkad med ett tillhörande barområde. 40" skärmar visar åskådarna i baren vad alla hittar på i virtual reality.
  Paket: Samarbetspaket
 5. En VR-station kopplad till en realistisk flygsimulator med fysiska knappar och spakar för ett litet 2-persons flygplan.
  Paket: Utrustningspaket