Om oss

VR World

VR World är Göteborgs första virtual reality-center. Vi erbjuder en mängd olika spel och upplevelser för alla typer av äventyrare. Skicka ett meddelande till oss om ni vill veta vår nuvarande utbud! Vi byter ofta spel och upplevelser, men har också ett permanent utbud.

Vi jobbar också med andra branscher som forskning, mäklare och bostäder, psykologi, utbildning och byggapplikationer och mycket mer. Vi är experter inom virtual reality och har möjlighet att bygga egna VR-miljöer och därför kan jobba med de flesta branscherna.

Startat av Richard Muthwill i september 2017, VR World var en dröm om att kunna ge olika upplevelser från olika genres inom VR som blev verklighet.

Idag är VR World Sveriges största hubb för allt inom virtual reality. Med ett nätverk som sträcker sig till Nordens all hörn samt övriga Europa, som erbjuder både tjänster och nöje med VR, vi erbjuder allt. Vi hjälper till med events, att skapa appar för virtual reality, planerar ditt VR-rum, visar upp det senaste för skolklasser och mycket mer.