Företagsaktiviteter

Upplev virtual reality med kollegorna!

Söker ni efter det perfekta eventaktiviteten? VR World erbjuder spännande, upplevelserika upplevelsepaket oavsett om det är teambuilding, AWs eller kundevent – vi har något för alla!

Hos oss har ni möjlighet att antingen komma till oss i centrala Göteborg eller om vi skall besöka er med vår utrustning. Vi kan ordna VR till events, mässor, öppet hus, företagsevents och mer! VR är perfekt till alla sorters tillställningar vare sig om ni skall ha en viktig kund på besök eller om ni vill ordna den bästa after work på länge.

Företagspaket är vår senaste paket där vi kan ordna allt ni behöver för en AW eller evene med en bokning. Vi ordnar skoj i VR, escape room och middag. Klicka på länken för att läsa mer.

Hyr Hela VR World är perfekt om ni vill ha en after work, kick off eller ordna en rolig företagsaktivitet. I vår lokal har vi plats för upp till 30 personer. Klicka på länken för att läsa mer.

Events passar bäst till stora evenemang med många besökare eller en after work på kontoret. Vi tar med oss en eller flera VR-stationer så ni kan få VR precis där ni vill ha den. Klicka på länken för att läsa mer.

Teambuilding ger dig och dina kollegor en bättre “oss” känsla. Vi använder virtual reality för att ge en unik teambuilding upplevelse! Vi tränar bl.a. kommunikation, strategi, och fokus medans ni tillsammans skapar mål för framtiden.

Söker du annat? Hör med oss!