Företagspaket

Dags att ordna en after work, arrangera en teambuilding, organisera en kickoff eller anordna ett unikt kundevent? Då har vi de perfekta paketlösningarna för just din grupp!

Med våra företagspaket får ni allt inkluderat där det ingår både spännande VR-aktiviteter och fantastisk middag med en enda bokning. Ni väljer vilket paket ni vill ha till gruppen och bestämmer vad ni vill äta i förväg. Vi organiserar hela paketet åt er och skräddarsyr upplevelsen efter era önskemål. Väljer ni vårt pluspaket ingår även escape room som aktivitet vilket är ett perfekt kompliment till en helkväll som redan är späckad med upplevelser.

Upplägg: Vi samlas hos oss för att gå igenom ert besök där ni får en tydlig bild av vad kvällen ska innehålla. Vi börjar med VR-aktiviteter där ni får välja och vraka mellan våra 150 spel och upplevelser. Det går även att bestämma spel i förväg skulle ni önska detta. Ni får obegränsad tillgång till alla spel och även möjlighet att bygga upp er teamkänsla i multiplayer.(Att spela samma spel ihop ingår i paketet). Kvällen avslutas med läskande god mat och dryck på vår lokala pärla Kville Biljard. Där kan ni varva ner efter kvällens äventyr, dela bilder med varann och granska hur bra er grupp klarat er i olika moment.

Klicka här för att se vår meny.

Klicka här för att se bokningsreglerna.

Se nedan för alla våra paket

Företagspaket VR

4 - 25 pers
Med detta paket får ni virtual reality-aktiviteter och middag med en enda bokning. Hos oss upplever ni framtidens underhållning med VR och ni kan välja från vårt enorma bibliotek med spel och upplevelser där ni kan tom. spela tillsammans eller mot varandra. Detta är lämpligast för företag som vill ordna aktiviteter och middag för ett team enkelt och smidigt.

Pris: 550:-/person ex. moms
Längd: 2h+
team building in virtual reality

Företagspaket Escape Room

4 - 30 pers
Med detta paket får ni virtual reality-aktiviteter och escape room med en enda bokning. Hos oss upplever ni framtidens underhållning med VR och ni kan välja från vårt enorma bibliotek med spel och upplevelser där ni kan tom. spela tillsammans eller mot varandra. På escape room blir ni inlåsta i ett område med olika kluringar och ni behöver lösa mysteriet för att ta er ut. Detta är lämpligast för företag som vill ordna flera aktiviteter för ett team enkelt och smidigt.

Pris: 600:-/person ex. moms
Längd: 2h+

Företagspaket Plus

4 - 30 pers
Detta paket är för grupper som vill föra sin samarbetsförmåga till en ny nivå. Utöver virtual reality-aktiviteter får ni också uppleva Escape room som aktivitet, ett unikt äventyr där era hjärnceller får jobba till max. Om ni är fler än 15 personer delar vi upp gruppen i två delar så att ena gruppen kör VR och den andra upplever Escape room. Gruppen roterar därefter plats och ni möts sedan upp igen för att avsluta kvällen med en svalkande dryck och fantastisk middag.

Pris: 800:-/person ex. moms
Längd: 3h+

Företagspaket VIP

30 - 120 pers
Detta är det ultimata paketet för grupper som vill ha en riktig unik och storslagen festkväll för ert företag. Ni får tillgång till ett privat VIP-område med bar, biljard, en plockbuffé och flera VR-stationer. Vi bestämmer i förväg vilka spel och upplevelser ni vill spela under kvällen. Paketet är perfekt som avslutning eller som en AW mellan 20.00 och 00.00 och inkluderar även er egna bartender och en VR instruktör.

Pris: 1000:-/person ex. moms
Längd: 3h+
Kontakta oss så skapar vi tillsammans en oförglömlig upplevelse för dig och ditt team!