Escape Rooms i VR

Föreställ dig en plats där verkligheten suddas ut och du stiger in i en värld fylld med spänning, mysterium och äventyr. Våra VR Escape Rooms erbjuder en unik och uppslukande upplevelse som låter dig och dina vänner samarbeta för att övervinna utmaningar och lösa gåtor på ett sätt ni aldrig tidigare upplevt. Är du redo att ta steget in i en helt ny dimension av spel och underhållning?

Samarbete är nyckeln till framgång i våra VR Escape Rooms, där upp till fyra personer kan spela tillsammans. Detta är ett teamäventyr där kommunikation och strategi spelar en avgörande roll. Känn adrenalinet pumpa när ni kämpar mot klockan, utforskar varje vrå och knäcker kod efter kod. Det är en chans att stärka vänskapsbanden och skapa minnen för livet. Ensamma utforskare kan också dyka in i dessa världar och utmana sitt eget sinne och skicklighet.

Vår VR-spelhall har den senaste tekniken för att ge dig en realistisk och uppslukande upplevelse. Med avancerad grafik och ljud blir varje detalj levande, och du glömmer att du är i vår spelhall. Det är en spännande flykt från verkligheten fylld med utmaningar och skratt. Oavsett om du är erfaren eller nybörjare, kommer våra VR Escape Rooms att ge dig en oförglömlig upplevelse som du vill återkomma till. Samla dina vänner, ta på er VR-headseten och låt äventyret börja!

Psst.. VR Escape Rooms ingår i “Spela VR” i bokningssystemet!

Berätta hur vi kan hjälpa er på bästa sätt - möhippa, svensexa, kalas, företagsfest, teambuilding, vi kan ordna allt!