Bokningsregler

Ålder

Minimumålder på VR World är 13 år. Detta är för att vi använder känslig utrustning. Yngre får vistas i lokalen, men tyvärr får dem inte vara med och spela. Ta gärna kontakt med oss gällande denna fråga.

 

Skadad Utrustning

Om något av utrustningen går sönder är det personen som bokat som betalar självrisk på 3000 kr. Betalningen sker på plats. Om det inte var bokningspersonen som orsakade olyckan får det göras upp efter betalning mellan deltagarna.

 

Betalning

Vi tar ej emot kontanter, vi använder iZettle för kortköp och godkänner betalningar via Swish. Det går bra att förskottsbetala via bokningsformuläret.

 

Faktura

Vi kan endast erbjuda faktura mot svenska företag. 30 dagars förfallotid från datumet då fakturan skickas, vare sig det är med brev eller e-post. Dröjsmålsränta är 8%.

Om fakturan skickas som brev tillkommer en administrativ avgift på 20 kr inkl. moms.

 

Lokalen

Det får maximum vistas 25 personer i lokalen samtidigt. Detta p.g.a. brandsäkerhet.

 

Avbokningar

Avbokningar får ske upp till 24 timmar innan bokad tid. Skulle avbokningen ske efter denna tid tillkommer en senavbokningsavgift på 500 kr. Har en förskottsbetalning gjorts kommer hela beloppet skickas tillbaka minus bankens avgift för kortbetalning.

 

Komma Sent

Det är OK att komma sent till sin bokning, men man debiteras samma pris oavsett hur mycket tid som återstår på bokningen. Vi räknar att “komma sent” är om kunden dyker upp under bokningstiden. Om kunden kommer efter bokad tid eller inte dyker upp alls räknas det som en “no-show”.

 

No-Show

Om ingen dyker upp vid bokat tillfälle debiteras hela kostnaden via faktura som skickas till kunden via e-post. Skulle detta ej betalas skickas en till via brev.

 

Paket (Partypaket & Företagspaket)

Avbokningar på våra paket behöver avbokas senast 1 vecka innan bokningen. Priset fastställs och vi tar betalt för den mängden personer man har angivit. Man måste avboka genom att höra av sig till oss då vi måste manuellt avboka middag och/eller escape room.