VR Konsultation

VAD KAN VI BYGGA

Att vara experter inom både hård- och mjukvara tillåter oss att bygga helhetslösningar för alla ändamål - om du kan drömma det, kan vi bygga det

VR Hos Er
VR Hos Er

Teknikrum

Vi har hjälpt flera företag att bygga dedikerade VR-rum till olika användningsområden.

The martian vr experience
The martian vr experience

Appar

Vi bygger spel, upplevelser, verktyg, utbildningar och mer i form av appar till olika VR-glasögon.

Arkader

Installera virtual reality i din befintliga underhållningsverksamhet eller starta en helt ny spelhall med fokus på VR.

VI ÄR EXPERTER INOM VIRTUAL REALITY

VR World erbjuder konsulttid för att hjälpa dig skapa vad du än behöver med virtual reality. Vi kan erbjuda planering och förslag på utrustning, fysisk installation och tekniskt support för det mesta. Vi har hjälpt arkitektfirmor, mäklare, lärare, museum och fler branscher med att planera och installera deras VR-ytor.

VÅRA TIDIGARE SAMARBETEN

Några av våra samarbetspartners och organisationer vi har konsulterat kring virtual reality med

BOKA 1H GRATIS KONSULTTIMME

Få en gratis konsulttimme, antingen via fysiskt möte om du vill testa VR eller via ett onlinemöte om ni behöver tekniskt support eller vill bolla idéer. Vi tar med utrustningen till er och erbjuder en demo av den senaste tekniken samt diskuterar möjligheterna för just er organisation.

BLI INSPIRERAD

Några spännande projekt där virtual reality står i centrum

Produkttillverkning

VR Design

Volvo Cars använder virtual reality för att se deras bilar i verklig storlek när de skapar och designar nya bilar. Möjligheten att kunna få en känsla för hur den färdiga produkten kommer se ut när den är i designfasen snabbar upp processen.

Arkitektur

VR Arkitektur

Flera arkitektfirmor har börjat använda virtual reality när de skapar byggnader och områden. Man kan lättare få en känsla genom att besöka byggnaden eller platsen innan den existerar men också ändra tex. vädret eller tid på dygnet genom den virtuella miljön i kontoret eller hos kunden.

Film

VR Underhållning

Underhållningskreatörer börjar titta mer och mer på virtual reality som medium för att uppleva deras världar. Penrose Studios har skapat Allumette för att visa hur att titta på film kan bli i framtiden.