Privata Uthyrningar

Nyfiken på virtual reality och skulle vilja låna hem VR-utrustning?  Nu kan ni göra det på VR World! Spela med dina vänner på en hemmafest eller behöver du hyra till något du utvecklar? Hör med oss vad vi kan ordna till just er. Villkor längst ned på sidan.

Enklare VR

Vi har två typer av VR-glasögon som går att hyra hem. Den första är en enklare variant som är perfekt till att kolla på bilder, se på film och spela enklare spel. Detta fungerar utmärkt till om man vill ta en biosalong till sitt hem och se filmer som om du vore på bio! Psst, här kan du ta med så mycket godis och snacks du vill!

1 Station
500:-
24 Timmar
1 VR-Station i 24 timmar
Perfekt för att få en bio i vardagsrummet!
Kontakta Oss
2 Stationer
900:-
24 Timmar
2 VR-Stationer i 24 timmar
Perfekt för om ni vill testa enkel VR tillsammans!
Kontakta Oss
Station Per Timme
200:-/h
Per Timme
Hyr så länge du behöver
Perfekt om du endast behöver VR en kort stund
Kontakta Oss

 

Avancerad VR

Den andra sorten är mycket mer avancerat och ger fler möjligheter. Den största fördel med "Avancerad VR" om man jämför med "Enklare VR" är möjligheten att kunna gå runt. Enklare VR känner hur du roterar huvudet men inte hur du rör den. Det innebär att om du rör ditt huvud kommer bilden ändå stanna kvar där du börjar. En enkel förklaring på detta är med den mer avancerade VR kan du böja dig ned eller titta runt hörn, det kan man inte med den enklare varianten. Detta ger enorma fördelar och möjliggör att man kan spela dem mest avancerade spel och applikationer som finns i VR. Om du vill hyra hem VR i sin helhet är det denna du vill använda.

1 Station
2 500:-
24 Timmar
1 VR-Station i 24 timmar
Perfekt för er som vill testa VR!
Kontakta Oss
2 Stationer
4 500:-
24 Timmar
2 VR-Stationer i 24 timmar
Perfekt för er som vill spela tillsammans!
Kontakta Oss
3 Stationer
6 000:-
24 Timmar
3 VR-Stationer i 24 timmar
Perfekt för er som vill få ut det mesta!
Kontakta Oss
Projektor med duk
1 000:-
24 Timmar
1 projektor med duk i 24 timmar
Perfekt för det lilla extra!
Kontakta Oss
Berätta för oss hur vi kan hjälpa er ha den bästa hemmafesten någonsin!

    Villkor:

    Vi tar ingen förhandssjälvrisk men skulle något inte fungera / vara sönder / saknas när vi får tillbaka utrustningen tillkommer en självriskskostnad på 3'000:-. Vi reserverar oss att kunna kontakta kunden upp till 48h efter tillbakalämning om vi inte hinner kolla utrustningen just då.